Pulsar > Magunkról > Magunkról

Magunkról

Rólunk

rolunk_kep

A PULSAR 1972-ben tette le névjegyét a világ órapiacán az leső LED karóra megalkotásával. Napjainkban a márka neve összeforrt a merész és korszakalkotó design jelentésével, így ezt a tradíciót folytatva próbálunk az új kollekcióknak is különleges, egyedi és vonzó megjelenést kölcsönözni.

Különbözőnek teremtve

A PUSLAR az optimizmus korában született. Az 1970-es években a rohamos technológiai fejlődésnek köszönhetően minden elérhetőnek tűnt: az űrutazás álomból valósággá vált, a számítógépek tudása szédítő sebességgel változott, az elektronika fejlődése pedig szinte minden nap újabb horizontokat nyitott. Ennek a korszaknak a szimbóluma a PULSAR. Új és feltűnően bátor. Meglepő és különböző. A PULSAR készítette el a világ legelső elektronikus digitális karóráját, ami hatalmas szenzációt okozott a New York-ban történt leleplezése folyamán, miközben megváltoztatta az emberiség felfogását az időméréssel kapcsolatban.

„Tell it your way”

A SEIKO Watch Corporation segítségével újraértelmezett PULSAR megtalálta azt a vékony vezérfonalat a sikerhez, mely minden felhasználóhoz elvezet. A PULSAR „Tell it your way” jelmondata azon az elképzelésen alapszik, hogy minden vásárló valamilyen mértékben arra törekszik, hogy kifejezze saját egyéniségét az általa megvásárolt terméken keresztül. A PULSAR olyan márka, amely megérti ezt a meghatározó vágyat és lehetőséget kínál a tulajdonosoknak arra, hogy megtalálják az önmagukhoz legjobban illő órát, mely a külvilág számára is azt kommunikálja, hogy viselője egyedi és különleges személyiség.