Pulsar > Érdi Mári és a Pulsar

Érdi Mári és a Pulsar

A riói olimpiára készül a márka új nagykövete

erdimari_pulsar2Érdi „Mári” hazánk egyik legtehetségesebb fiatal sportolója. A versenyszerű vitorlázást 14 évesen, 2012-ben kezdte a Balaton hullámain. 2013-ban Szlovéniában részt vett első külföldi versenyén, majd ugyanebben az évben az Egyesült Államokban megszerezte első világbajnoki címét ifjúsági olimpiai hajóosztályban. 2014-ben a felnőtt olimpiai hajóosztályra váltott (Laser Radial) és U17-es világbajnoki címet szerzett. 2015-ben Ifjúsági Európa Bajnok, Ifjúsági Világbajnok és ISAF Ifjúsági Világbajnokként állhatott a dobogó legfelső fokára. Alig 18 évesen hatalmas sikert ért el az idei évben: a mallorcai S.A.R. Princesa Sofia Eurosaf regattán, Laser Radial hajóosztályban olimpiai kvótát szerzett, kvalifikálva magát a riói megmérettetésre. Érdi Mári négyszeres Ifjúsági Világbajnok, Ifjúsági Európa Bajnok, háromszoros felnőtt magyar bajnok. Háromszor választották az év felnőtt női vitorlázójává, a Nemzetközi Vitorlás Szövetség ösztöndíjasa, illetve a Bengt Julin Trófea 2015-ös kitüntetettje.

A 18 éves sportoló laser radial hajóosztályban versenyez, melynek különlegessége, hogy mindenki ugyanolyan hajóval áll rajthoz, így teljesen megegyező feltételekkel indulnak a versenyzők. Kizárólag a tudásuk és felkészültségük az, ami eldönti, ki haladhat át elsőként a célvonalon a versenyen legvégén. Ez a szellemiség, a végletekig kiélezett precizitás, a tökéletességre való törekvés megegyezik a PULSAR órakészítés során megfogalmazott filozófiájával, melyet Mári tehetségével, szorgalmával és kitartásával szintén megtestesít.

A Pulsar "szelet terel" Mári vitorlájába

Ahhoz, hogy Mári elérhesse a kitűzött céljait és kizárólag a versenyzésre, illetve a minél jobb eredmények megszerzésére koncentrálhasson elengedhetetlen a megfelelő háttér biztosítása. A család feltétlen támogatása mellett szükség van olyan partnerekre, akik segítenek abban, hogy álmai megvalósulhassanak. A Pulsar büszke rá, hogy a hosszú távú közös megállapodás értelmében nagykövetei között köszöntheti a tehetséges sportolót és támogathatja őt a versenyekre és a riói olimpiára történő felkészülésben.

A márkával kötött szponzoráció határokon átívelő, így Mári olyan nemzetközi nagykövetekkel osztozhat a kitüntető címen, mint Paul Luc Ronchetti profi gördeszkás, Joey Logano NASCAR pilóta, illetve az M-Sport WRC Team. Az elkövetkező években Mári aktív részvételével számtalan olyan esemény zajlik majd, amely egyaránt segíti a Pulsar hazai népszerűsítését és az ő megismerését is.

A Pulsar pontosan olyan, mint Érdi Mária vitorlázó: új és feltűnően bátor. Meglepő és különböző. Tudjuk, hogy ebben a szellemiségben számtalan alkalommal sikerül majd közösen bizonyítani a jövőben, hogy egyik fél számára sincsenek határok...